Muzeul Universității din București (MUB) desfășoară activități educative, culturale, de cercetare și de comunicare muzeală pentru publicul larg și în mod special pentru comunitatea academică.

Aici găsiți puteți accesa paginile dedicate pentru Arhiva Digitală a Muzeului Universității din București (ADMUB), care pune la dispoziția publicului documente inedite în format digital (portable document file – pdf) din patrimoniul Muzeului Universității din București, procedurile Muzeului Universității din București pentru consultarea documentelor și cărților, pentru fotografiere și fotocopiere, dar și pentru ghidajul de grup, detalii pentru practica studențească.

De asemenea, cei care doresc pot contribui cu donații pentru a îmbogăți patrimoniul MUB, pot explora un tur virtual al MUB sau pot interacționa cu vizitatorii digitali din comunitatea MUB în creștere, pe pagina de social media Facebook.

Pe lângă activitățile educative, conservarea patrimoniului și organizarea de expoziții, la MUB se desfășoară și o importantă activitate de cercetare, concretizată prin documentarea pe diferite subiecte în variate arhive și biblioteci publice, prin publicarea mai multor articole științifice și cărți și susținerea de comunicări științifice. O parte din aceste rezultate ale cercetării sunt diseminate și pe site (utilizați funcția de căutare pentru a găsi ceea ce vă interesează sau verificați secțiunea de expoziții digitale).

Pentru că pregătim și alte moduri de a interacționa cu patrimoniul MUB, vă invităm să reveniți la această pagină periodic.