Mulți dintre bucureșteni s-au obișnuit atât de tare cu graffiti încât nu-l mai observă sau în orice caz nu-și mai dau seama cât de mult este prezent în oraș. De multe ori străinii (de oraș sau de țară) se declară surprinși de gradul în care orașul este afectat de graffiti. Nu te poți informa ușor sau complet pentru că indicatoarele sunt acoperite de graffiti, nu te mai poți bucura de patrimoniul cultural sau ai tot felul de alte probleme (de exemplu, graffiti nedorit pe pereții casei, blocului, gardurilor pe care le deține cineva), în așa fel încât nu mai reușești să admiri arta urbană atunci când ea este realizată cu mult talent și în mod corect.

Inscripția de monument istoric pe zidul Bisericii Anglicane din București

„Scările fericirii”. Dublă perspectivă.

„Scările fericirii”

Insula Lacul Morii

Pasajul Basarab

Arhivele Naționale ale României, Bd Regina Elisabeta, nr 49

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, Bd Regina Elisabeta, nr 32

În apropiere de Piața Gemeni

În zona Timpuri Noi

Piața Nerva Traian

Imobil în care a locuit prof. dr. Ioan Țețu (1893-1971), profesor la Facultatea de Medicină a Universității din București, „personalitate proeminentă a școlii românești de oto-rino-laringologie”

Casa Arhitectului Ion Mincu

Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România

Strada Ion Câmpeanu, în spatele Facultății de Arhitectură

Pasajul Universității

Cinema Capitol

Strada Arthur Verona

Strada Arthur Verona

Strada Arthur Verona

Gara de Nord

Hanul Solacolu, Calea Moșilor

Telefon public

„Aici a trăit în perioada 1979-2015 Mircea Toader, inginer electronist. Între 22-25 decembrie 1989 a condus echipa de voluntari care a transmis în direct la TVR evenimentele petrecute în timpul revoluției de la București. A pus bazele Serviciului de Transmisii Exterioare și Care de Reportaj”.

 

Clădirea: arhitect Culina, inginer Prager. Placheta: „Aici a trăit și a creat între anii 1940-1994 criticul de artă D. I. Suchianu 1895-1994”.

Fântâna George Gr. Cantacuzino din Parcul Carol

Strada Eremia Grigorescu

Tramvai linia 23 Vagoane de tren