30 noiembrie 2020 – peste 15 documente au fost adăugate în secțiunile Cadrul general și Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității, din noile publicații consultate.

24 noiembrie 2020 – au fost introduse zeci de noi caricaturi și  fotografii; au fost îmbunătățite semnificativ secțiunile Fenomenul Piața Universității văzut prin ochii caricaturistului și Fenomenul Piața Universității văzut prin obiectivul aparatului de fotografiat (ordonare, claritate); au fost identificate, între timp, noi documente, prin consultarea unor periodice noi: „Contrapunct”, „Europa”, „Expres”, „Gazeta Bucureștiului”, „Libertatea”, „Națiunea” și „Phoenix”).

21 septembrie 2020 – au fost incluse 5 documente la secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității.

19 august 2020 – a fost publicat un interviu cu domnul Nic Hanu, fotograf în timpul Fenomenului Piața Universității și Mineriadei din 13-15 iunie 1990.

4 august 2020 – a fost publicat un interviu cu domnul Andrei Bîrsan, fotograf în timpul Fenomenului Piața Universității și Mineriadei din 13-15 iunie 1990.

31 iulie 2020 – în secțiunea Cadrul general au fost introduse 2 noi documente.

27 iulie 2020 – încă 7 documente fac parte din secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității.

21 iulie 2020 – au fost adăugate 5 documente în cadrul secțiunii Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; 1 document nou la Cadrul general și un articol la Reflectarea Fenomenului Piața Universității peste ani.

13 iulie 2020 – Rezultatele Expoziției digitale 30 de ani de la Fenomenul Piața Universității (1990-2020) și mulțumiri – continuăm actualizarea expoziției, dar nu prin adăugiri de documente și articole zilnice.

12 iulie 2020 – 2 articole pot fi aflate în cuprinsul secțiunii Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universitățiidocumente noi sunt în curs de transcriere.

11 iulie 2020 – 4 noi documente pot fi descoperite în interiorul secțiunii Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universitățiidocumente noi sunt în curs de transcriere.

10 iulie 2020 – vă aducem în atenție 1 articol și 1 document nou în cuprinsul secțiunii Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universitățiidocumente noi sunt în curs de transcriere.

9 iulie 2020 – vă aducem în atenție 1 articol nou în cuprinsul secțiunii Reflectarea Fenomenului Piața Universității peste ani și încă 1 articol nou în secțiunea Actori individuali (Răzvan Theodorescu);  articolul dedicat lui Cristian Pațurcă a fost actualizat; documente noi sunt în curs de transcriere.

8 iulie 2020 – astăzi vă prezentăm 2 articole introduse în secțiunea Reflectarea Fenomenului Piața Universității peste ani; articolul Lozinci strigate și mesaje scrise în Piața Universității a fost actualizat cu 5 lozinci noi; alte documente sunt în curs de transcriere.

7 iulie 2020 – 1 articol și 2 documente introduse în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; alte documente sunt în curs de transcriere.

6 iulie 2020 – 1 document nou introdus în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității, și încă 1 document în secțiunea Cadrul general.

5 iulie 2020 – au fost incluse 2 documente noi în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității și 1 document la Cadrul general.

4 iulie 2020 – au fost adăugate 4 documente în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; se transcriu noi documente.

3 iulie 2020 – 2 noi documente pot fi citite în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; se transcriu în continuare documente.

2 iulie 2020 – alte 5 noi documente pot fi citite în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; se transcriu în continuare documente.

1 iulie 2020 – au fost introduse 5 documente la secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; se transcriu alte documente.

30 iunie 2020 – au fost introduse 5 documente la secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; se transcriu alte documente.

29 iunie 2020 – au fost introduse 3 documente la secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității și 1 document la Cadrul general.

28 iunie 2020 – au fost adăugate 5 documente la secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității.

27 iunie 2020 – au fost adăugate 5 documente la secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; 1 document nou avem de astăzi și la secțiunea Cadrul general; tot astăzi avem și două actualizări: 2 lozinci identificate și introduse în articolul Lozinci strigate și mesaje scrise în Piața Universității și o denumire în plus inclusă în articolul Denumiri date evenimentelor din aprilie-iunie 1990 și Pieței Universității

26 iunie 2020 – au fost adăugate 3 documente la secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; noi documente sunt transcrise.

25 iunie 2020 – au fost adăugate 3 documente la secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; au fost adăugate fotografii în secțiunea Fenomenul Piața Universității văzut prin obiectivul aparatului de fotografiat, realizate de fotograful Andrei Bîrsan; noi documente sunt transcrise.

24 iunie 2020 – au fost adăugate 10 documente la secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; au fost actualizate articolele Lozinci strigate și mesaje scrise în Piața Universității și Denumiri date evenimentelor din aprilie-iunie 1990; noi documente sunt transcrise.

23 iunie 2020 – au fost adăugate 9 documente la secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; noi documente sunt transcrise.

22 iunie 2020 – au fost adăugate 5 documente la secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; 2 documente noi în secțiunea Actori individuali – George Șerban; noi documente sunt transcrise.

21 iunie 2020 – au fost adăugate 6 documente la secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; 2 documente noi în secțiunea Cadrul general; noi documente sunt transcrise.

20 iunie 2020 – au fost adăugate 6 documente și un articol în interiorul secțiunii Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; 2 documente noi în secțiunea Cadrul general; noi documente sunt identificate și transcrise.

19 iunie 2020 – au fost adăugate 9 documente în interiorul secțiunii Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; noi documente sunt identificate și transcrise.

18 iunie 2020 – au fost adăugate 5 documente și 1 articol la secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; activitatea de selectare a documentelor pentru transcriere continuă.

17 iunie 2020 – încă 9 documente împrospătează secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; activitatea de selectare a documentelor pentru transcriere continuă.

16 iunie 2020 – alte 9 documente pot fi descoperite în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; activitatea de selectare a documentelor pentru transcriere continuă.

15 iunie 2020 – 9 documente pot fi citite în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; noi documente au fost selectate pentru transcriere.

14 iunie 2020 – 1 document nou poate fi citit în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; noi documente au fost selectate pentru transcriere.

13 iunie 2020 – se împlinesc 30 de ani de la începerea Mineriadei din 1990; 3 documente noi au fost adăugate în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; noi documente au fost selectate pentru transcriere.

12 iunie 2020 – 7 documente noi și 1 articol pot fi descoperite în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității, iar în  secțiunea Cadrul general au fost incluse 2 noi documente; de asemenea, a fost îmbunătățită selecția de documente prin identificarea altora relevante care vor fi transcrise în perioada următoare.

11 iunie 2020 – 3 documente și 1 articol (Fenomenul Piața Universității și Mineriada reprezentate în „BD Historia”, revistă de benzi desenate) au fost adăugate în secțiunea Reflectarea Fenomenului Piața Universității peste ani, 1 document în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității și încă 1 document în secțiunea Cadrul general; au fost identificate noi documente pentru transcriere.

10 iunie 2020 – 6 documente au fost încărcate în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității.

9 iunie 2020 – 4 documente au fost adăugate în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității.

8 iunie 2020 – 3 documente au fost adăugate în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității, și încă unul la secțiunea Reflectarea Fenomenului Piața Universității peste ani.

7 iunie 2020 – 6 documente au fost adăugate în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității, și alte 4 în secțiunea Cadrul general.

6 iunie 2020 – 10 documente au fost adăugate în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității.

5 iunie 2020 – 4 documente au fost adăugate în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; 2 documente noi pot fi citite în secțiunea Reflectarea Fenomenului Piața Universității peste ani; alte documente au fost selectate.

4 iunie 2020 – 3 documente au fost adăugate în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; 1 document nou introdus la Cadrul general.

3 iunie 2020 – 13 documente au intrat astăzi în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; noi documente sunt pregătite pentru transcriere.

2 iunie 2020 – identificarea de noi documente și transcrierea altora noi continuă; 2 documente noi adăugate în secțiunea Cadrul general, 10 alte documente noi în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității.

1 iunie 2020 – identificarea de noi documente și transcrierea altora noi continuă; un articol adăugat în secțiunea Reflectarea Fenomenului Piața Universității peste ani; 4 alte documente noi în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității.; a fost actualizat articolul Lozinci strigate și mesaje scrise în Piața Universității.

31 mai 2020 – identificarea de noi documente și transcrierea altora continuă; 37 de noi fotografii au fost încărcate în secțiunea Fenomenul Piața Universității văzut prin obiectivul aparatului de fotografiat, 1 caricatură adăugată în secțiunea Caricaturi despre viața politică și o alta în secțiunea Fenomenul Piața Universității văzut prin ochii caricaturistului.

30 mai 2020 – identificarea de noi documente și transcrierea altora continuă; 29 de fotografii și-au găsit locul în secțiunea Fenomenul Piața Universității văzut prin obiectivul aparatului de fotografiat.

29 mai 2020 – 1 document adăugat în secțiunea Reflectarea Fenomenului Piața Universității peste ani, 4 documente incluse în secțiunea Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității; au fost identificate și selectate pentru transcriere noi documente.

28 mai 2020 – 1 fotografie nouă poate fi găsită în secțiunea Fotografii despre cadrul general în România anului 1990, 4 documente incluse în secțiunea Cadrul general, 6 fotografii completează de astăzi secțiunea Fenomenul Piața Universității văzut prin obiectivul aparatului de fotografiat, și alte 12  documente noi întregesc secțiunea Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității; a fost actualizat articolul Imnul Golanilor; au fost identificate și selectate pentru transcriere noi documente.

27 mai 2020 – 2 documente noi au fost încărcate în secțiunea Cadrul general, 9  documente noi au fost introduse în secțiunea Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității; a fost actualizat articolul Lozinci strigate și mesaje scrise în Piața Universității; au fost identificate și selectate pentru transcriere noi documente.

26 mai 2020 – 5  documente noi au fost introduse în secțiunea Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității; noi documente identificate și selectate pentru transcriere.

25 mai 2020 – 2 documente noi incluse în secțiunea Cadrul general, 3  documente noi în secțiunea Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității; noi documente identificate și selectate pentru transcriere.

24 mai 2020 – secțiunea Cadrul general a fost completată cu un articol și 10 fotografii noi au fost adăugate în secțiunea Fenomenul Piața Universității văzut prin obiectivul aparatului de fotografiat; noii fotografii au fost prelucrate; identificarea și transcrierea noilor documente continuă.

23 mai 2020 – secțiunea Actori colectivi a fost completată cu un articol și alte două au îmbunătățit secțiunea Reflectarea Fenomenului Piața Universității peste ani. Activitatea de prelucrare de fotografii este continuată, precum și identificarea și transcrierea documentelor.

22 mai 2020 – au fost transcrise alte documente, se continuă lucrul la câteva articole, au fost selectate alte documente, a fost completată subsecțiunea Fotografii Agerpres cu 29 de fotografii.

21 mai 2020 – au fost identificate noi documente, secțiunea Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității a fost completată cu 9 documente.

20 mai 2020 – au fost identificate noi documente, au fost adăugate 3 documente noi la secțiunea Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității, plus alte 5 documente și 1 articol la secțiunea Cadrul general; au fost actualizate articolele Denumiri date evenimentelor din aprilie-iunie 1990 și Pieței Universității și Lozinci strigate și mesaje scrise în Piața Universității.

19 mai 2020 – au fost prelucrate mai multe fotografii, au fost incluse 13 noi fotografii la secțiunea Fenomenul Piața Universității văzut prin obiectivul aparatului de fotografiat, 1 document nou adăugat la Cadrul general și alte 3 documente la  Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității, au fost identificate noi documente.

18 mai 2020 – au fost adăugate 2 articole la secțiunea Actori individuali, 2 articole la Cadrul general și 1 document la secțiunea Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității; a fost actualizat articolul Lozinci strigate și mesaje scrise în Piața Universității, au fost selectate și transcrise noi documente, s-a continuat lucrul la alte articole.

17 mai 2020 – au fost încărcate 23 de noi fotografii în secțiunea Fenomenul Piața Universității văzut prin obiectivul aparatului de fotografiat, 2 documente noi la secțiunea Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității, au fost selectate și transcrise alte noi documente, iar câteva zeci de fotografii au fost prelucrate.

16 mai 2020 – au fost introduse 5 documente noi la secțiunea Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității, a fost actualizat articolul Denumiri date evenimentelor din aprilie-iunie 1990 și Pieței Universității, au fost selectate și transcrise noi documente.

15 mai 2020 – 9 documente la Cadrul general, 1 document la Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității, sunt selectate și transcrise noi documente.

14 mai 2020 – 1 document la Cadrul general, 1 document la Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității, 1 document la Reflectarea Fenomenului Piața Universității peste ani, 15 fotografii la Fenomenul Piața Universității văzut prin ochii caricaturistului; documente noi sunt selectate.

13 mai 2020 – 16 documente noi incluse la Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității, 2 documente la Cadrul general, 1 document la Reflectarea Fenomenului Piața Universității peste ani, a fost completată secțiunea Fenomenul Piața Universității văzut prin obiectivul aparatului de fotografiat cu 24 de fotografii; au fost adăugate noi „ecusoane de golan”, noi lozinci și denumiri la articolele „Golanul anonim” – tipologie, Lozinci strigate și mesaje scrise în Piața Universității și Denumiri date evenimentelor din aprilie-iunie 1990 și Pieței Universității.

12 mai 2020 – 12 documente noi introduse la Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității, 4 documente la Cadrul general, 1 document adăugat la Ana Blandiana, actualizări de informații la Lozinci strigate și mesaje scrise în Piața Universității și „Golanul anonim” – tipologie; sunt prelucrate pe mai departe mai multe fotografii, plus documente noi se transcriu.

11 mai 2020 – au fost adăugate 4 documente la Cadrul general, 1 document la Reflectarea Fenomenului Piața Universității peste ani, 1 articol la Universitatea din București: 1989 vs. 1990, 5 documente la Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității, a fost realizată actualizarea informațiilor în articolul Lucrări scrise despre Fenomenul Piața Universității și Mineriada din 13-15 iunie 1990, sunt prelucrate mai multe fotografii, sunt selectate noi documente și se transcriu alte documente.

10 mai 2020 – 50 de fotografii completează secțiunea Fenomenul Piața Universității văzut prin obiectivul aparatului de fotografiat, altele vor urma zilele viitoare.

9 mai 2020 – este adăugat 1 document la Cadrul general,  2 fotografii la subsecțiunea Fotografii despre cadrul general în România anului 1990.

8 mai 2020 – sunt selectate alte zeci de fotografii și prelucrate pentru a putea fi introduse în expoziție, în viitor; 3 documente noi la Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității, 1 document la Cadrul general, au fost actualizate articolele despre Mihai Stănescu și Petre Roman, 1 caricatură nouă la Caricaturi despre viața politică; sunt alese documente pentru transcriere, alte documente sunt transcrise.

7 mai 2020 – sunt selectate zeci de fotografii și prelucrate pentru a putea fi introduse în expoziție, în viitor; 3 documente noi sunt introduse la Cadrul general, 1 document la Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității; sunt alese documente pentru transcriere, în timp ce altele sunt transcrise.

6 mai 2020 – 105 caricaturi au fost pregătite și adăugate la subsecțiunea Caricaturi despre viața politică, și 2 articole la subsecțiunea Jocuri și alte activități recreative despre Fenomenul Piața Universității; în urma feedback-ului primit am realizat câteva modificări pentru a îmbunătăți lizibilitatea; sunt selectate noi documente pentru transcriere; se transcriu alte documente.

5 mai 2020 – 1 document adăugat la Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității, 2 noi articole la subsecțiunea Jocuri și alte activități recreative despre Fenomenul Piața Universității, a fost actualizat articolul Balada lui Ciprian Porumbescu interpretată la 13 mai 1990; sunt transcrise noi documente.

4 mai 2020 – 1 document adăugat la Doina Cornea, 4 la Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității, 2 la Cadrul general și a fost creată subsecțiunea Jocuri și alte activități recreative despre Fenomenul Piața Universității.

3 mai 2020 – secțiunea Fotografii despre viața politică a fost completată cu 15 fotografii și au fost adăugați doi actori individuali: Florin Iaru și Emil Constantinescu; pregătim noi documente pentru transcriere.

2 mai 2020 – au fost completate secțiunile Cadrul general și Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității cu 4, respectiv 3 noi documente, au fost adăugate 2 documente la Ana Blandiana, iar secțiunea Actori individuali a fost îmbunătățită prin includerea lui Gabriel Liiceanu, Victor Rebengiuc și Gheorghe Zamfir; activitatea de selecție și pregătire de documente și articole continuă în mod susținut.

1 mai 2020 – au fost adăugate mai multe fotografii în secțiunea Fenomenul Piața Universității văzut prin obiectivul aparatului de fotografiat, și în subsecțiunea Fotografii despre viața politică; a fost creată subsecțiunea Fotografii Agerpres; articolele despre Stelian Tănase și Marian Munteanu au fost actualizate; a fost îmbunătățit articolul Compunerea, cântarea și fredonarea de melodii, inclusiv prin adăugarea unui nou articol; a fost adăugat câte un document la Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității și la Universitatea din București: 1989 vs 1990; este continuată activitatea de selecție și pregătire de documente și articole.

30 aprilie 2020 – peste 15 fotografii sunt adăugate în subsecțiunea Fotografii despre cadrul general în România anului 1990, 4 noi documente au fost încărcate la secțiunea  Universitatea din București: 1989 vs. 1990, unul la Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității, 2 la Cadrul general și un articol la secțiunea Reflectarea Fenomenului Piața Universității peste ani;  alte documente sunt selectate, alte articole sunt în curs de pregătire; sunt selectate și prelucrate noi fotografii.

29 aprilie 2020 – noi documente sunt pregătite la secțiunile  Universitatea din București: 1989 vs. 1990 și Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității; sunt incluse toate caricaturile din subsecțiunea Caricaturi despre cadrul general în România anului 1990; a fost încărcat un nou document la subsecțiunea dedicată Doinei Cornea și alte două la Mihai Stănescu; documente noi sunt selectate și se pregătesc alte articole pentru a fi adăugate în expoziție; sunt selectate și prelucrate fotografii pentru a fi incluse în expoziție.

28 aprilie 2020 – 6 noi documente sunt adăugate la secțiunile Cadrul general  și Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității; a fost actualizat articolul Denumiri date evenimentelor din aprilie-iunie 1990 și Pieței Universității; în paralel, alte documente sunt selectate și se pregătesc alte articole pentru a fi adăugate în expoziție.

27 aprilie 2020 – este adăugat George Șerban și Dumitru Stăniloae la Actori individuali și Asociația „21 Decembrie 1989” la Actori colectivi și documente la secțiunea Activități de golan pe timpul Fenomenului Piața Universității și la prezentarea Doinei Cornea, au fost completate denumirile date Pieței Universității în aprilie-iunie 1990; în paralel, noi documente sunt selectate și transcrise și se pregătesc alte articole pentru a fi adăugate în expoziție.

26 aprilie 2020 – a fost inclusă o înregistrare audio-video din timpul Fenomenului Piața Universității în secțiunea Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității, iar secțiunea Actori individuali a fost completată cu articole despre Alexandru Andrieș, Mihai Stănescu și Valeriu (Vali) Sterian.

25 aprilie 2020 – au fost trecute toate sursele pentru caricaturi, a fost introdus un nou document la Cadrul general, o serie de documente noi în cadrul secțiunii Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității, și integrate 1 articol și 1 document în secțiunea Universitatea din București: 1989 vs 1990.

24 aprilie 2020 – pregătim o nouă subsecțiune în Fenomenul Piața Universității văzut prin ochii caricaturistului, alte două pentru Fenomenul Piața Universității văzut prin obiectivul aparatului de fotografiat și actualizăm cu două noi documente secțiunea Universitatea din București: 1989 vs 1990 și cu un nou document la Cadrul general, plus multe documente în cadrul secțiunii Activități de „golan” pe timpul Fenomenului Piața Universității.

23 aprilie 2020 – actualizăm cu informații secțiunea Universitatea din București: 1989 vs 1990 și Cadrul general, adăugăm subcomponente la secțiunea Fenomenul Piața Universității văzut prin ochii caricaturistului.

22 aprilie 2020 – Expoziția digitală 30 de ani de la Fenomenul Piața Universității (1990-2020) este deschisă oficial. Vezi descrierea expoziției pentru informații utile.

21 aprilie 1990 – ne apropiem cu pași repezi de momentul deschiderii expoziției; sunt realizate mai multe adăugiri de informații în subsecțiuni (de exemplu, „Minerii”, „Denumiri date evenimentelor …”, „Lozinci”, „«Golanul anonim» – tipologie”), se realizează corecturi, se continuă transcrierea de noi documente.

20 aprilie 1990 – sunt realizate mai multe modificări în subsecțiuni, corecturi și adăugiri de informații, în paralel cu transcrierea de noi documente.

19 aprilie 2020 – Sărbători pascale liniștite și cu sănătate! (în anul 1990, Învierea Domnului a fost prăznuită pe 15 aprilie); modificări estetice sunt realizate în cuprinsul întregii expoziții, dar se continuă și adăugarea de conținut, nu doar prin introducerea a noi documente transcrise, dar și prin diversificarea surselor utilizate (înregistrări audio-video, fotografii, inclusiv lucrul la aranjarea caricaturilor și introducerea unor noi subsecțiuni).

18 aprilie 2020 – sunt identificate noi documente, se transcriu altele; noi articole lucrate și documente transcrise sunt incluse în secțiunea Actori individuali, Activități de „golan”, Cadrul general și Universitatea din București 1989 vs. 1990.

17 aprilie 2020 – se lucrează la introducerea mai multor explicații introductive pentru documentele transcrise și pentru diversele secțiuni din expozitie, se selectează noi documente, se transcriu altele, noi articole sunt în lucru pentru Cadrul general și Universitatea din București 1989 vs. 1990; noi materiale lucrate au fost adăugate în secțiunea Actori individuali și Activități de „golan”.

16 aprilie 2020 – sunt selectate documente noi pentru Cadrul general și Universitatea din București 1989 vs. 1990, se continuă lucrul la secțiunea dedicată caricaturilor

15 aprilie 2020 – noi articole sunt adăugate în mai multe secțiuni (Cadrul general și Universitatea din București 1989 vs. 1990), se începe lucrul la secțiunea dedicată caricaturilor.

14 aprilie 2020 – continuăm îmbunătățirea arhitecturii de pagini digitale din interiorul expoziției; începem transcrierea documentelor selectate în prealabil; sunt adăugate articole și documente.

13 aprilie 2020 – continuăm îmbunătățirea arhitecturii de pagini digitale din interiorul expoziției și începem transcrierea documentelor selectate în prealabil.

12 aprilie 2020 – a fost creată arhitectura de pagini principale pentru expoziția digitală.

ianuarie-martie 2020 – documentarea pentru realizarea expoziției digitale a fost realizată atât cât a permis contextul general deteriorat de pandemia de coronavirus și declararea stării de urgență în țară, care ne-a pus în imposibilitatea de a ne documenta în biblioteci și ne-a limitat accesul și deplasarea și către alte surse și activități pe care ni le-am propus. Încrezători că totuși documentele strânse și cele care vor fi lucrate în următoarele săptămâni de întreaga echipă vor constitui un mod onorabil de a marca cei 30 de ani de la Fenomenul Piața Universității (22 aprilie – 15 iunie 1990) vă invităm să ne fiți alături. O parte din cele lucrate vor fi disponibile încă de pe data de 22 aprilie 2020, restul în săptămânile ulterioare. Ne propunem ca de îndată ce va fi posibil, să ne continuăm documentarea așa cum ne-o planificasem și să facem cunoscute rezultatele sale în paginile digitale ale acestei expoziții, unul dintre evenimentele propuse pentru a marca evenimentul.