Frați țărani!

PARTIDUL NAȚIONAL ȚĂRĂNESC – creștin și democrat este singurul partid din țara noastră care are experiență în problemele țărănești!

PARTIDUL NAȚIONAL ȚĂRĂNESC – creștin și democrat VA FACE REFORMA AGRARĂ ȘI VA DA PENSII ȘI AJUTOARE SOCIALE TUTUROR ȚĂRANILOR!

Nu uitați! Cel mai puternic partid democratic din România este partidul tuturor țăranilor – PARTIDUL NAȚIONAL ȚĂRĂNESC – creștin și democrat!

Frați țărani!

Aveți încredere în PARTIDUL NAȚIONAL ȚĂRĂNESC – creștin și democrat! Amintiți-vă cei mai în vârstă dintre voi, cum acest partid v-a ajutat întotdeauna, cum s-a luptat pentru drepturile țăranilor!

Aveți încredere în PARTIDUL NAȚIONAL ȚĂRĂNESC – creștin și democrat! Este cel mai tare partid democratic al României, cel mai capabil să lupte pentru a vă salva de comuniști, de toți cei care v-au lăsat fără hrană, fără mijloace de trai, fără nimic.

Aveți încredere în PARTIDUL NAȚIONAL ȚĂRĂNESC – creștin și democrat luptă pentru voi!

Frați țărani!

Nu vă lăsați păcăliți de partidul Frontul Salvării Naționale condus de vechiul comunist Ion Iliescu.

Ion Iliescu și partidul său Frontul Salvării Naționale vă mint acum pentru a căpăta voturile voastre și a pune șaua pe voi, așa cum aceiași comuniști fără inimă au făcut după 1945.

Nu uitați, frați țărani! F.S.N.-ul și Ion Iliescu vor să păstreze comunismul în România. Votându-i pe feseniști vom trăi cu toții din rău în mai rău.

Frați țărani!

NU votați Frontul Salvării Naționale! Este Partidul Comunist sub alt nume!

F.S.N.-ul vă minte cu nerușinare! Având în mână toată puterea din țară, televiziunea, radioul, presa, securitatea, poliția, face ce vrea și spune ce vrea.

Țărani, treziți-vă! Și nu vă fie frică! În cabina de votare sunteți singuri, iar votul vostru este secret.

Dați votul vostru PARTIDULUI NAȚIONAL ȚĂRĂNESC – creștin și democrat! Votați OCHIUL!

Dați votul vostru Partidului Național Țărănesc – creștin și democrat!ˮ

Sursa: „Dreptatea”, 16 mai 1990, p. 1.

[Vlad Mihăilă]